Vem är Per Larsson?

Mannen bakom BMT AB är förstås Per Larsson. Möt honom här.

Perre 2_X1I1972_circle_500.png

Per, eller Perre, som han allt som oftast kallas för, är född och uppvuxen samt boende i Huddinge.

Motorer, och vad nytta man kan ha av dessa i fordon, har varit Pers stora intresse sedan tidigaste tonåren. Pappa såg till att förse sin son med nödvändiga verktyg, inklusive svetsutrustningar, så Per kunde både skapa och förverkliga drömmar. Bygga och bygga om, se till att allt från mopeder till motorcyklar samt racebilar alltid var de allra snabbaste – och med de bästa egenskaperna. De skulle hålla att köras maximalt.

Per har alltid varit en duktig förare. Allt från trial på elitnivå vid 15-års ålder till hojarna med egenbyggda turboutrustningar. Inte att förglömma den egenbyggda och snabbaste gatbilen, en BMW såklart. Enduro samt gokart under ett antal år. På senare år lite isbana, långlopp samt banracing på Nürburgring.

Efter att ha varit en framgångsrik mc-mekaniker under flera år startade Per 1988 Bil & Motorteknik för att få möjligheten att i sin egen verksamhet kunna reparera, trimma och serva BMW-bilar. Företaget har sedan dess växt, sakta men säkert, till att nu omfatta åtta anställda.

Häromåret fick verksamheten nytt namn, BMT AB, och kunde flytta till nya och större lokaler.
Per är fortfarande med i verkstaden och löser tekniska problem samt skruvar när tid finns samtidigt som han mer än gärna tar emot sina kunder för att se till att de få bästa hjälp med sina bilar, oavsett vilket problemet kan vara.