Priser

Vi håller konkurrenskraftiga priser på alla förekommande arbeten, reservdelar och tillbehör.
Vårt måtto är att alltid vara bäst men inte dyrast.

Testa oss!
I samband med felsökning och reparationer av svårtolkad symptom, kan det vara svårt att
lämna ett fast pris för åtgärd, fram till en perfekt fungerande bil, trots att vi är specialister. Här håller vi en fortlöpande kontakt med kunden för ständig uppdatering om hur arbetet fortskrider samt kostnadsläget.

Specialistkompetens

All vår personal har en mycket hög och bred kompetens.
Exempelvis:

  • Per har massor av kunskaper samt många års erfarenhet av problemlösning motorer och bilar, inklusive avancerade styrutrustningar, på både bensin och dieselmotorer, såväl på standard som tävlingsbilar.

  • Vi har mycket duktiga och erfarne tekniker med specialitet på hjulinställning, med de senaste avancerade instrumenten, på alla bilfabrikat, personbilar såväl som lätta lastbilar.

Lånebil

Möjlighet finns oftast att låna bil av oss under tiden din bil är hos oss för service eller reparation.Lånebilen skall återlämnas i samma skick samt med samma mängd bränsle i tanken som vid lånets början.

Kostnad: 200 kr per tillfälle. Fråga efter/boka lånebil i samband med bokning av service eller reparation.

  • Alla kostnader, bränsle, eventuella trängselavgifter och P-böter betalas av låntagaren i vår kundmottagning vid återlämnandet.

  • Viktigt, glöm inte fylla på bränsle före du lämnar tillbaka bilen!

  • Eventuella skador, åtgärder debiteras till självkostnadspris.

För att kunna låna ut till en mycket låg kostnad har vi en vagnpark som består av lite äldre bilar, i allmänhet BMW-bilar.